Salı, Aralık 30, 2014

Fırtonyusun Dilek Sepetiiii :)

  
             Bir yılı daha acısıyla tatlısıyla  geride bıraktık diye başlayıp yeni yılda tüm dilekleriniz  gerçek olsun şeklinde bitirerek yıllardır süren klişeye uymicam bu sene:))) Dikkat ettim her sene dileklerim bu güzellik yarışmalarındaki dünya barışı konusu gibi gayet yüzeysel oluyor: sağlık mutluluk huzur hepsi bu. İçimden geçenleri hiç dile getirmiyorum. Veeee sonuçta değişen hiçbir şey yok aynı yerdeyim. O yüzden bu sene dileklerimi detaylandırmaya karar verdim. İçimden geçenleri açık açık sıralicam kararlı ve umutluyum:))) Şimdi ilk önce sağlık dicem haydaaaa klişe olmicam dedi ilk dakikada klişeye bağladı diceksiniz ama demeyin sonuçta sağlık olmayınca ne dileseniz boş çok çektim bu konuda bilirim:( Neyse sağlığımız tüm hayatımız boyunca yerinde olsun inşallah:)

               Gelelim diğer dileklereeeee :) Bu yıl şans dolu olsun planlarımızı uygulayabilelim işlerimiz rast gitsin aksilikler çıkmasın. Etrafımızda biz üzen, kıran, bunaltan, herşeye kulp bulmaya çalışan, ağzından çıkanı kulağı duymayan ve sırf konuşmuş olmak için konuşan insanlar olmasın. İşyerlerimizde işlerimiz çok olsa da çevreden kaynaklı stresimiz az huzurumuz ve sabrımız bol olsun. Paramız bol olsun. Moralimiz hep yüksek olsun. Karamsarlıktan uzak olalım.Dostlarımızla ve ailemizle daha çok bir arada olalım. Daha çok gülelim eğlenelim. Sosyalleşelim, hobiler edinelim. Gezi programları yapıp gezelim. Diyete ve spora başlamak isteyenler başlasın ve sonuçları süper olsun (Kendimde bu gruptayım diye söylemiyorum;))) ) Aşk kapımızı çalmadıysa çalsın kalbimize, ruhumuza ve mantığımıza uygun kişi karşımıza çıksın çok sevelim sevilelim, mutlu olalım, gözlerimizin içi hep parlasın....

              Benden bu kadar eğer sizin aklınıza gelen eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyin dilek ve isteklerin sonu yok dimi bide bideee bu dilekleriniz gerçekleşene kadar pes etmeyin ;)
 
               Son olarak 2015'te yeni yeni yazılarla bir arada olalım, beni buralarda bir başıma bırakmayın canlar;)) 

1 yorum:

FIRTONYUS dedi ki...

Amin Medanşerimmm aminnnnnnnnnnn çok çok güzel bir yıl olsun hep birlikte;))Ayy cansın canımsın ya bilmezmiyim hiç;):*

Fırtonyusgiller